Tecsidel

La nostra visió: The smart way

Ser un referent, nacional i internacional, en l'aportació de solucions. Oferir al mercat una especialització contrastada en les següents competències: sistemes de control de vehicles, especialista en peatges i ITS; sistemes de gestió de magatzems i transport; xarxes, gestió d'infraestructures i serveis TIC; i-Government, gestió de documents i arxius, interoperabilitat i signatura electrònica, manteniment d'aplicacions i testing (AM & QA).

Ser reconeguts per l'eficàcia de les nostres solucions, per la nostra capacitat d'innovació i per oferir una qualitat de servei excel·lent als nostres clients.

 

Els nostres valors: 

L'organització està orientada a l'assoliment de resultats i a la seva sostenibilitat. Ens comprometem a satisfer les expectatives i necessitats del client obtenint d'això una rendibilitat sostenible per a la nostra empresa.

Els coneixements i les capacitats intel·lectuals es posen al servei de l'empresa aportant el millor per a un objectiu comú de creixement. La iniciativa, les noves idees i el sentit de pertinença dels treballadors fomenten la competència i garanteixen el benefici dels clients i el futur de l'empresa.

 

Qui som:

Som una empresa independent es va centrar en el Desenvolupament i la Integració de Sistemes Avançats d’Informació.

Tenim una plantilla de més de 300 professionals i amb delegacions a Espanya: Barcelona, Madrid i Valladolid i amb presència internacional a Brasil, Argentina, Xile, Mèxic, Índia i Noruega.

El desenvolupament de Tecsidel es sosté sobre tres pilars:

  • Presència internacional: el nostre compromís en el procés d'internacionalització, ens ha permès aprofitar oportunitats en els mercats d'altres països i mantenir la nostra facturació global;
  • Una oferta especialitzada i ben valorada pels nostres clients, en tant que  eina bàsica pel desenvolupament;
  • Àmplia base de clients consolidats, que permet mantenir un volum significatiu en el mercat.

 

Organigrama:

Organigrama corporatiu i nominatiu. Directors i línies de negoci

L'organització està orientada a l'assoliment de resultats i a la seva sostenibilitat. Ens comprometem a satisfer les expectatives i necessitats del client obtenint d'això una rendibilitat sostenible per a la nostra empresa.

Els coneixements i les capacitats intel·lectuals es posen al servei de l'empresa aportant el millor per a un objectiu comú de creixement. La iniciativa, les noves idees i el sentit de pertinença dels treballadors fomenten la competència i garanteixen el benefici dels clients i el futur de l'empresa

   Les nostres línies de negoci


tecsidel-area-sistemas-de-peaje
sistemas peaje naranja

Sistemes de peatge & ITS

El futur dels sistemes de trànsit i transport està determinat pel desenvolupament de les tècniques d'informació i comunicació. A Tecsidel creem i apliquem les noves tecnologies que permeten un gran avenç en aquest sector: peatges urbans i interurbans convencionals i Free-Flow, integració de dispositius de ITS (Intelligent Transport System) per augmentar l'eficiència del tràfic de vehicles a les autopistes, i l’accés a pàrquings i tot tipus de recintes.

 

tecsidel-area-sistemas-logisticos
sistemas logisticos verde

Sistemes logístics

Amb les nostres eines de planificació, gestió, execució i control de les operacions, facilitem la gestió integrada de les operacions de logística. Proveïm informació fiable i en temps real que permeten optimitzar la presa de decisions pel que fa a la gestió de magatzems i traçabilitat dels productes. Sistemes adreçats a empreses de fabricació, gestió de centres de distribució, gestió de recintes i gestió del transport.

 

tecsidel-area-ti
 

Solucions de TI

A Tecsidel  desenvolupem i oferim  serveis a les Administracions Públiques, Operadors de Telecomunicacions i grans usuaris de les TIC. La nostra cartera de solucions comprèn:

 
eAdmin azul

eAdmin, Open Governmen, Govern i Ciutadana serveis als diferents nivells de l'Administració.

 
monitorizacion azul

Monitoratge i OSS TIC: desenvolupem solucions per resoldre les necessitats del monitoratge i suport a l'operació que requereixen els serveis, les infraestructures i els recursos TIC.

 
servicios globales azul

Serveis globals TI: analitzem les necessitats dels nostres clients per proposar la col·laboració millor adaptada.